Skadar andra.

Ska man vara rädd för att skada andra? Ska man dra sig undan för att man kan förstöra? Ska man vika av, bara för att man är rädd för att något ska hända? Eller ska man bara låta allt ske?

Absolut ska man vara rädd för att skada andra, man kan dock inte ändra på sig själv för det. Man är ju den man är, men man kan värna om andra för det. Om man ändrar på sig, bara för denna andledning, så blir det svårt att vara sig själv. Då minsta lilla del av allt vi gör, de val vi gör och gjort, är en del av den vi är.

Man ska inte dra sig undan för att man kan förstöra. Om det nu inte är så att det är oundvikligt. Drar man sig undan, så kan man förstöra mer, än om man inte gör det. Det som förstörs kan vara en livslång vänskap eller en framtida relation med "Drömmen".

Finns det någon egentlig anledning till att vika av, om man är rädd? När saker händer, så händer det av en mening. Aktar man sig, så uppkommer risken att det aldrig kommer att ske. Dock är det mening att man ska vika undan om nu det valet görs. AKTA vänner, ta vara på dem. Även om någon gör något tokigt val, man är fortfarande vänner. Iallafall från ena sidan. Värna om dina vänner, se förbi de tokiga valen, acceptera varandra.

Det som sker, sker! Precis som jag skrev innan, allt händer av en mening. Sker något så finns det en mening med det. "Meningen" kanske inte är klar i sig, men förhoppningsvis visar den sig inom kort. Man kan göra mycket dumt, som att låta den bästa vännen dra för en konflikt, man kanske råkar få med sig något från affären som man glömt att betala. Finns fler saker, men låt det ha skett. Stressa inte upp över det, finns ingen anledning. Jag kan hålla med om att det inte är rätt. Men det har redan skett.

//Monster

Kommentarer


Kommentera inlägget här!


Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback